Segons ha anunciat a una nota de premsa, la televisió autonòmica privada ‘La Ocho Mediterràneo‘ començarà a emetre dibuixos en valencià a partir de febrer del pròxim 2021.

eixa nota, s’anuncia que de moment s’emetran dibuixos dels quals el seu propietari es la Generalitat Valenciana, amb les diverses conselleries, a més de l’IVAC. De moment no està previst fer nous doblatges o adquirir sèries a distribuïdores com LUK o Arait.

Recordem que fins ara, La Ocho ha emés dibuixos com ‘Los autenticos cazafantasmas‘ que prèviament ja es van emetre als anys 90 a Canal 9, així que no descartem que facen una visita a Burjassot i negocien amb la CVMC la cessió de la versió valenciana.

LaOcho és una televisió de la cadena COPE, propietat de la conferència episcopal i que te diversos dibuixos que narren la vida de Jesús, aixi que possiblement els més xicotets de la casa puguen aprendre la vida del salvador en la llengua d’Ausias March, Joan Fuster o Julio Tormo

OBLIGATORIETAT DEL VALENCIÀ

Segons s’estableix a la licitació de l’espai radioelèctric valencià, les cadenes de TDT han d’emetre, com a mini’m, un percentatge en valencià, que fins ara s’estava incomplint. Possiblement, laOcho ha optat per aquesta emissió per a complir el percentatge i fer una quota de pantalla superior a l’actual, que està molt per debaix de la d’À Punt

HORARI

El contenidor infantil de laOcho tindrà com a nom <<L’HORA DELS XIQUETS>> i s’emetrà de Dilluns a Diumenge de 17 a 18:45.