Al matí de hui, al CPP de Burjassot, s’ha presentat el que serà el pròxim segon canal d’À Punt, que inclourà, com a mínim un 60% de programació infantil en valencià dins del contenidor de  ‘LA COLLA’. La resta de la programació estarà composta per notícies, cultura i esports.

El segon canal que començarà a emetre el pròxim 6 de Gener de forma online i durant el mes de març a la TDT (en proves des de Febrer) tindrà una composició molt semblant a la de l’antic Punt 2.

Segons ha dit el director general d’À Punt, Alfred Costa, es reforçaran espais com ‘El Cau de les Feretes’, ‘Els biters’ o  ‘Nina de l’espai’, continguts exclusius d’à punt amb producció valenciana. No obstant això, estan buscant el que siga el referent del canal, a l’estil Babalà amb l’antiga RTVV.

El canal emetrà les 24 hores del dia, començant la programació regular a les 6:30 del matí amb un butlletí informatiu, que donarà pas a partir de les 7:00 als dibuixos en valencià, la qual cosa farà que els dibuixos abandonen la graella del canal principal.

De moment, el canal no emetrà contingut juvenil/adolescent com Bola de Drac o One Piece, però si pareix que estan disposats a abordar aquest contenidor si el canal funciona be en audiències i el pressupost augmenta. L’objectiu es tancar el 2021 amb una mitjana de l’1,5

EL NOM DEL CANAL

El nom del canal no serà ni ‘La Colla’, ni ‘Punt 2’, el nom triat per la direcció es ‘Doble Punt’. Han triat este nom perquè la gent ho associarà amb À Punt, es diferència del Punt 2 de l’antiga RTVV, i a més a més, permeteix incloure mes continguts que si s’anomenarà ‘La Colla tv’

Als diferents mitjans de comunicació han enviat aquesta graella per al dia 6 de Gener de 2021, recordem, al web d’à punt, temporalment.

  • 06:30 Butlletí Matinal (30 min.)
  • 07:00 Els bíters 1×01 (23 min.)
  • 07:23 Trip i troop (7 min.)
  • 07:30 Xus, Bit i Roc – El malalt (3 min.)
  • 07:33 L’univers expandit dels bíters 1×01 (3 min.)
  • 07:36 Doraemon EP. 751 (22 min.)
  • 07:58 Els Zurf (Postdata: Compte amb l’orxata) (5 min.)
  • 08:03 Hamtaro (Ep. 71) (22 min.)
  • 08:25 Hamtaro (Ep. 72) (24 min.)
  • 08:49 Nina de l’espai (Ep. 1) (2 min.)
  • 08:51 El cau de les feretes (Ep. 1) (9 min.)
  • 09:00 Spirit (Ep. 1) (22 min.)
  • 09:22 Spirit (Ep. 2) (22 min.)
  • 09:44 Voltron (T. 1 Ep. 1) (21 min.)
  • 10:05 Cinema infantil (75 min.)
  • 11:20 Partides mítiques de pilota (1h 40 min.)
  • 13:00 Els bíters 1×02 (23 min.)
  • 13:23 Trip i troop (7 min.)
  • 13:30 Visca el rei Julien (Ep. 21) (20 min.)
  • 13:50 Doraemon EP. 123 (23 min.)
  • 14:13 Doraemon EP. 800 (25 min.)
  • 14:38 Doraemon EP. 801 (22 min.)
  • 15:00 Detectiu Conan (T. 1 Ep. 1) (21 min.)
  • 15:21 Detectiu Conan (T. 1 Ep. 2) (24 min.)
  • 15:45 Detectiu Conan (T. 1 Ep. 3) (23 min.)
  • 16:03 Comunitat Valenciana desde l’aire (Serra Calderona) (25 min.)
  • 16:28 Meridià Zero (Els Ports, la Costera i Tabarca) (45 min.)
  • 17:13 Ara Sona (Miquel Gil) (24 min.)
  • 17:30 Els bíters 1×03 (22 min.)
  • 17:52 El cau de les feretes (Ep. 2) (8 min.)
  • 18:00 Hamtaro (Ep. 71) (22 min.)
  • 18:22 Hamtaro (Ep. 72) (24 min.)
  • 18:46 Voltron (T. 1 Ep. 2) (21 min.)
  • 19:07 Dani the tiger (ANG.) (12 min)
  • 19:19 Socks (ANG.) (4 min).
  • 19:23 Socks (ANG.) (4 min.)
  • 19:27 Xus, Bit i Roc – El malalt (3 min.)
  • 19:30 Dinotrux (D-Stroy) (22 min.)
  • 19:52 Olivia (Olivia se’n va d’excursió) (7 min.)
  • 19:59 Detectiu Conan (T. 1 Ep. 4) (20 min.)
  • 20:19 Detectiu Conan (T. 1 Ep. 5) (24 min.)
  • 20:43 Detectiu Conan (T. 1 Ep. 6) (23 min.)
  • 21:06 Els contes de Llorenç Giménez (El Gat Pelat) (6 min.)
  • 21:12 Catacric, catacrac (EP. 1) (9 min.)
  • 21:21 Somiadors dels temps (7 min.)
  • 21:28 Presentació graella nou canal (2 min.)
  • 21:30 Plaerdemavida (Ferran Torrent) (35 min.)
  • 22:05 À Punt Notícies Nit compactat (25 min.)
  • 22:30 Terra de festivals (Rototom Sunsplash) (55 min.)
  • 23:20 Filem curt (EP. 1, EP. 2, EP. 3) (10 min.)
  • 23:30 L’avenir és ara (50 min.)
  • 00:20 Connexió amb ràdio (6h. 10 min.)