COMUNICAT IMPORTANT DEL WEB

Ens adrecem a tots els usuaris del nostre lloc web per informar que actualment el 90% dels continguts del lloc estan caiguts. Això és degut al tancament del servidor on s'allotjaven aquests continguts. Estem treballant àrduament per solucionar aquest problema, ja que aquests continguts són centenars de capítols que molts usuaris esperen amb impaciència.

Ens agradaria informar que hem de dedicar desenes d'hores per restablir tots aquests continguts, el que requereix recursos significatius. Si la gent ho desitja, agrairíem donacions per ajudar a suportar aquesta tasca. Aquesta és una tasca vital per assegurar que els continguts tornen a estar disponibles per a tots els usuaris del nostre lloc web.

Agraïm la vostra paciència i comprensió en aquest moment difícil i vos mantindrem informats sobre qualsevol novetat en la situació. Junts, superarem aquesta situació i tornarem a proporcionar els continguts de la millor qualitat possible als nostres usuaris.

Atentament,
Dibuixos en valencià
COMUNICAT IMPORTANT DEL WEB

Ens adrecem a tots els usuaris del nostre lloc web per informar que actualment el 90% dels continguts del lloc estan caiguts. Això és degut al tancament del servidor on s'allotjaven aquests continguts. Estem treballant àrduament per solucionar aquest problema, ja que aquests continguts són centenars de capítols que molts usuaris esperen amb impaciència.

Ens agradaria informar que hem de dedicar desenes d'hores per restablir tots aquests continguts, el que requereix recursos significatius. Si la gent ho desitja, agrairíem donacions per ajudar a suportar aquesta tasca. Aquesta és una tasca vital per assegurar que els continguts tornen a estar disponibles per a tots els usuaris del nostre lloc web.

Agraïm la vostra paciència i comprensió en aquest moment difícil i vos mantindrem informats sobre qualsevol novetat en la situació. Junts, superarem aquesta situació i tornarem a proporcionar els continguts de la millor qualitat possible als nostres usuaris.

Atentament,
Dibuixos en valencià