À Punt Mèdia ha encarregat el doblatge de la pel·lícula “Stant by me, Doraemon” baix el nom “Adéu, Doraemon” a una de les empreses doblatges de la ciutat de València.

Segons ha reconegut e informat el departament de comunicació de la CVMC a este portal web, tenen pensat fer la mateixa extratègia que es va fer a Catalunya. De primeres, s’estrenarà als cinemes i mes endavant a la televisió d’À Punt.

Molt posiblement, la estrena en cinemes serà en el periode vacacional de falles-pasqua i en la televisió al periode estival.

Esta estratègia (per primera volta feta al Pais Valencià a l’animació infantil) es un prova model i si funciona, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació no descarta tornar a fer-ho amb noves estrenes de pel·licules de Bola de Drac, Frozen 2 o les OVAs del Detectiu Conan

 

INOCENT!